Chimney Court

Chimney court approached us to assist with this scheme when a full cyclical refurbishment was due.​

​The brief for this scheme was to create a contemporary and higher-end look and feel to compete with increasing competition for tenants in and around the Reading area. We offered a full design proposal for all communal spaces from Artwork, Furniture, Window Treatments and Flooring, this included the residents’ lounge, Dining area, Hair Salon, Reception areas and Guest Apartment.

Sign up to our neswletter

Sign up to our newsletter to keep up to date with the latest news and offers from David Phillips.

Customer Service

Contact Us

Delivery & Installation

Copyright 2021 David Phillips. All rights reserved.
Part of the David Phillips Group - Reg. No 3670521 - VAT No: 858322900
Cards